Škola pokera


Tekstovi.net
galerija muzičkih tekstova
igre123

Muzičke diskusije - forum

It is currently 17 Aug 2017, 16:36

Tekstovi.net - Registration

Registracija na Tekstovi.net diskusijama

Prije nego što pristupite muzičkim diskusijama Tekstovi.net-a, potrebno je da pročitate i prihvatite naša korisnička pravila. Registrovani korisnik je dužan da poznaje i poštuje važeća korisnička pravila, te da prati kodeks prijateljskog međusobnog ponašanja. Nepoštovanje ili grubo kršenje pravila donosi oduzima korisnikovo pravo na korištenje muzičkih diskusija!

 • Korisnik je dužan da započinje teme u odgovarajućem podforumu.
  Muzičke diskusije su podijeljene u različite podforume, i svaki podforum je namijenjen za različite teme. Pogrešno postavljene teme će biti pomjerene u odgovarajući podforum, a u krajnjem slučaju izbrisane.


 • Naslov mora kratko i jasno opisati sadržaj Vaše teme!
  Naslovi poput "POMOĆ", "HELP", "PJESME", "HITNO" i slično su strogo zabranjeni!
  Dužni ste biti precizni pri opisivanju Vaših tema. Tako ćete prije dobiti i željeni odgovor. Teme sa neodgovarajućim naslovom će se ili preimenovati u samom početku ili kasnije izbrisati, bez obzira na sadržaj.


 • Zabranjeno je pisati naslove poruka i poruke skroz ili djelimično VELIKIM SLOVIMA!
  Tekst napisan velikim slovima je teže èitati, i izgleda ružnije. Ako nešto želite istaknuti u vašem tekstu možete naprimjer podvući, podebljati ili ukositi određeni dio teksta. Korištenje velikih slova na internetu je u bontonu opisano kao vikanje/galama.


 • Zabranjeno je postavljanje duplih tema.
  Prije nego što postavite temu pažljivo provjerite da li već postoji tema istog sadržaja. Služite se pretragom na forumu.


 • Zabranjeno je vrijeđanje korisnika, grupa ljudi, nacija, religija i slično.
  Takođe je zabranjeno isticanje fašističkih i uvrijedljivih slika i simbola. Zabranjene su sve teme provokativnog sadržaja, uključujući i teme koje se mogu shvatiti kao takve od određene grupe korisnika.


 • Nije dozvoljeno pretvaranje postojećih tema u privatni chat.
  Takođe nije poželjno pretjerano skretanje sa postavljene teme. Takve poruke se mogu izbrisati ako moderator iz bilo kog razloga ocjeni da poruke kvare temu.


 • Zabranjeno je pretjerano korištenje tagova za formatiranje teksta.
  Ne smiju se postavljati cijele poruke u masnom (ili nekom drugom) stilu. Tagovi za formatiranje se koriste da se istaknu neke posebne riječi ili dijelovi teksta, a ne cijele poruke.


 • Zabranjeno je korištenje prevelike količine smileya u porukama.
  Isto tako je zabranjeno pisanje poruka koje samo sadrže smileye. Takve poruke će se smatrati spamom i biti će izbrisane bez prethodne opomene.


 • Zabranjeno je posjedovanje i korištenje dva ili više aktivnih nickova (korisničkih imena).
  "Klonovi" nisu dozvoljeni. Ukoliko sa postojećim nickom imate problema javite se nekome iz administracije. Ako ste zaboravili Vaš password možete ga promijeniti u prostoru logiranja (gdje upisujete svoj nick i password). Novi password bi Vam trebao doći na mail. Ukoliko ne dođe obratite se administraciji.


 • Zabranjeno je reklamiranje svih interesnih stranica.
  Drugih foruma, stranica sa muzičkim tekstovima i stranica koje se koriste za zarađivanje na internetu. Zabranjeno je i reklamiranje vlastitih sajtova, i korištenje foruma za promovisanje vlastitih usluga.


Hvala vam što ste pročitali naša pravila. Cilj pravila je da diskusije budu bolje, ozbiljnije i preglednije. Nadam se da ćemo se lijepo družiti. Dobro došli!

Administrator,
Tekstovi.net


Theme designed by stylerbb.net & programy © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC + 1 hour

Supertip kladionice
igrice
Igrice 365
Igre 247
Chat
 

1999-2010
Sva prava zadržana. Zabranjeno je objavljivanje pjesama, tekstova i ostalog,
na vlastitom siteu bez odobrenja. Takoðe je zabranjeno koristiti programe za djelimino
ili kompletno kopiranje stranica Tekstovi.net-a za offline browsing.